Piosenka z "kosmicznymi" dźwiękami
Poszukuję piosenki z lat 90, niestety nie znam ani wykonawcy ani tytułu. Po raz pierwszy usłyszałam ją w roku 1998 ale pewnie jest starsza. Piosenka ta miała w sobie dużo "dziwnych" dźwięków, jakby kosmicznych. Kojarzyła mi się z muzyką elektroniczną. Mało chyba było tekstu śpiewanego (nie pamiętam dokładnie). Macie jakieś sugestie co to może być? (Nie jest to "Spaceman" Babylon Zoo, ale właśnie chodzi o tego typu dźwięki, lub podobne jak w "Seksmisji" :) )
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
albo USURA...
Mogę jeszcze dodać, że o ile dobrze pamiętam, wykonuje to facet. Mało jest śpiewania. Klimat dość zbliżony do Prodigy. Nie jest to piosenka "out of space", ale po pierwszym komentarzu przesłuchałam wiele piosenek Prodigy i to jest zbliżony klimat. Może jakaś inna ich piosenka której jeszcze nie przesłuchałam... Muzyka elektroniczna. Piszcie wszystko co Wam przyjdzie na myśl. Dziękuję i pozdrawiam.
zaraz po out of space
a tu taki mały bonus:D
Jeszcze mi się coś przypomniało odnośnie tamtej piosenki, te "kosmiczne" dźwięki to też jakby takie "strzelanie", mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.
Jeszcze raz dzięki i pozdro.