Witam, szukam piosenki, która co prawda co jakiś czas leci w radiu i chyba jest dość znana, ale za nic nie moge jej wyczaić, ani znaleźć przez google. Piosenka jest jakby w stylu sakralnym. Tekst leci co mniej więcej "domino... domino, inkantare (...)" (przynajmniej w taki sposób kotłuje mi się w głowie).
hej.. szukam piosenki która rozpoczyna sie odgłosem ptaka a pożniej , takie charakterystyczne : tu tuu tuuu tu tu ... (piosenka dość stara ) Leci w tle tego filmiku ale niestety nikt nie podał tytułu ...
Witam, cały czas chodzi mi pewien utwór po głowie. Kategoria muzyka elektroniczna, ale nie jest to techno ani dubstep, delikatny bit. Główny motyw grany na klawiszach, bardzo jest to znane i charakterystyczne. Bez wokalu, wolna, klimatyczna. Z góry dziękuję za pomoc:)
niestety nie, ta "moja" zdecydowanie jest nowsza. I dźwięk klawiszy bardziej przypomina pianino. Hm, dość ciężko opisać utwór nie będąc muzykiem i nie mając żadnych słów do pomocy.
Proponuje Ci zalozyc osobny watek z tym pytaniem, z wykluczeniem tych, ktore podalem wyzej. Wiecej osob to przejrzy ;) Jak mi cos przyjdzie do glowy to dam kolejne propozycje. A jesli sie nie znajdzie, a uslyszysz ten utwor w radio to zajrzyj wtenczas tutaj: http://radioarchiwum.net
Odpowiedzi
dziekuje kochani
ta piosenka to Gnarls Barkley - Crazy w jakimś remixie.
REF
That's simple rain that's teasty girl that's ... common... common! you se me cryyyy
Nie wiem czy dobrze napisane ale jak sobie to przeczytacie moze skojarzycie koles to spiewa tak w miare szybko spiewa
szukam piosenki która rozpoczyna sie odgłosem ptaka a pożniej , takie charakterystyczne : tu tuu tuuu tu tu ... (piosenka dość stara )
Leci w tle tego filmiku ale niestety nikt nie podał tytułu ...
Jan Hammer - Crockett's Theme
Robert Miles - Children -- moze w tym kierunku? Czy bardziej spokojniej?
Jak mi cos przyjdzie do glowy to dam kolejne propozycje.
A jesli sie nie znajdzie, a uslyszysz ten utwor w radio to zajrzyj wtenczas tutaj:
http://radioarchiwum.net