Jesteście świetni :D Jeszcze szukam jednego utworku housowego leci mniej więcej tak 'It's garet love it's garet live it's garet love it's my favourite...' tak słychać :P Pozdrawiam
Witam wszystkich, Od jakiegoś czasu szukam piosenki, którą usłyszałem z 2 razy w radiu. Tekst piosenki odnosił się w pewnym momencie do związku i były słowa mówiące by jedno drugiego rozumieć mogło musi go słuchać a późnij znajdowało się chyba odniesienie do Boga by pomógł. Piosenka raczej spokojna i chyba w klimatach Akurat, happysad, Raz Dwa Trzy. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Szukam tytułu piosenki z tej serialowej sceny: [link:mjakmilosc.tvp.pl] , słychac tam słowa "She made her mother proud, daddy laugh out loud... she could please the world.. another little girl"
Niech mi ktoś pomoże, szukam tytułu pierwszej piosenki z tego filmiku: [link:tv.eurosport.com] wczoraj podczas programu komentator powiedział, że to piosenka zespołu supercram czy jakoś tak ale nie mogę znaleźć.
Odpowiedzi
Jeszcze szukam jednego utworku housowego leci mniej więcej tak 'It's garet love it's garet live it's garet love it's my favourite...' tak słychać :P
Pozdrawiam
słuchajcie jak ona się nazywa proszę pomocy z góry dzięki ;)))
Od jakiegoś czasu szukam piosenki, którą usłyszałem z 2 razy w radiu.
Tekst piosenki odnosił się w pewnym momencie do związku i były słowa mówiące by jedno drugiego rozumieć mogło musi go słuchać a późnij znajdowało się chyba odniesienie do Boga by pomógł. Piosenka raczej spokojna i chyba w klimatach Akurat, happysad, Raz Dwa Trzy. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
[link:tv.eurosport.com]
wczoraj podczas programu komentator powiedział, że to piosenka zespołu supercram czy jakoś tak ale nie mogę znaleźć.
jak wyżej - wie ktoś co to za piosenka zaczynająca się od 38min?
Andreea Banica - Could U