Mi się bardzo podoba ten drugi kawałek wiem że jeśli chodzi o polski tytuł to jest to piosenka To były piękne dni, ale chętnie zdobyła bym rosyjską wersję tego kawałka :)
Przypomniało mi się coś , gdy na pierwszą komunię dostałam pierwszą płytę do pierwszego odtwarzacza cd ( a to było coś ) , była to składanka jeśli dobrze pamiętam bravo hits albo viva , znajdowała się tam ta piosenka :
Byłem tydzień temu na imprezie i słyszałem pewną piosenkę. w rrefrenie było słychać tylko aaaaaaaa 'śpiewane' przez kobietę i coś tam floor. -.- no kurczęę.. wydaje mi się że to hit ostatnich imprez :P
LesteroV całkiem niezłe oba kawałki chociaż nie całkiem w moim "typie", ale słucham i takich i wtedy szaleje... Bardziej mi się podoba pierwszy,a co do klipów to oba zabawne ;) Na miejscu dziewczyny z nuty pierwszej to bym wyszła dużo wcześniej ;)
Odpowiedzi
mona80
to Dima Bilan ze swoją młodszą (dużo) siostrą Anną.
podoba mi się ... to ładne
Byłem tydzień temu na imprezie i słyszałem pewną piosenkę. w rrefrenie było słychać tylko aaaaaaaa 'śpiewane' przez kobietę i coś tam floor. -.- no kurczęę.. wydaje mi się że to hit ostatnich imprez :P
śliczna piosenka :)
Wstawiłam ją kiedyś na tekstowo ale chyba jeszcze nikt jej nie przetłumaczył :(
Ja mam dla was nowoczesnego Mad Maksa w wykonaniu Timura Rodrigeza
zobaczcie "Ja wierju w twaju lubov"
właśnie wrzuciłam tłumaczenie Bałałajki (балалайка) na tekstowo.pl :)
Gdy zaakceptują będziecie mogli przeczytać :)
Papcia ten kawałek Oli P. kojarzę, rzeczywiście młode to nie jest, ale wspomnienia są :)
Maïka - Sensualité
Maïka - Embrasse-Moi
pzdr
Bardziej mi się podoba pierwszy,a co do klipów to oba zabawne ;)
Na miejscu dziewczyny z nuty pierwszej to bym wyszła dużo wcześniej ;)