Poszukuję piosenki z lat 70/80
MMyszkaForYou
Użytkownik
Witam, poszukuję piosenki z dawnych lat. Moi rodzice mieli ją na kasecie wideo kiedy byłam mała, niestety nagrali na nią coś innego i teraz szukam. Więc z tego co pamiętam śpiewał ją mężczyzna, w głowie mi świta że był czarnoskóry ale nie powiem na 100%. Śpiewał po angielsku, tak dość energicznie i 'wysoko' ale było też typowe ciche' u uuuu uu' no wiecie jak to takie. Jeśli chodzi o wideo to chyba był ubrany na fioletowo lub/też scena czy coś były fioletowe. Miał chyba na głowie cylinder lub inne dziwne nakrycie. Mam jakby czasem melodie w głowie ale naprawdę o słowa, tytuł i wykonawcę ciężko. Jeśli mnie oświeci to dopiszę ;)
Zmieniony przez MyszkaForYou
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Dodam, że podczas prób samodzielnego odnalezienia utworu natrafiłam na inne piosenki np. 'Ace of Bace - The Sing' które również były na owej kasecie. Oczywiście wszystkie z tego zespołu sprawdziłam, ale żadna to nie ta poszukiwana. Jednak staram się skupiać na tych latach lub wykonawcach z tych lat, może natrafię.
proszę
Moja piosenka to '4 Non Blondes - What's Up'.
P.S. Nie wiem jak to teraz zaznaczyć, że jest rozwiązane, bo jak ktoś inny dodaje, to mam zatwierdzić lub odrzucić a jak ja napisałam, to tego nie ma. Więc sorki.