Dzisiaj koło 11 leciała piosenka a w tym teledysku było coś takiego że chłopak i dziewczyna się kłócili ona rzuciła telefonem i potem się zaczęli całować zapamiętałam tylko tyle i podajże zespół ma nazwę coś na m z góry dziękuję o pomoc:)
Z tego co mi wiadomo to śpiewa chłopak bo są pokazane urywki jak on śpiewa i jest też jego zespół razem z nim i podajże tam śpiewają słowa: nu schubi du coś takiego
To było podobne do tego tylko że jak była pokazana ta kłótnia to on nie śpiewał a jak zespół pokazywali to nie było dziewczyn tylko sami chłopacy i mieli różne instrumenty i na początku było że ona nalew wodę do szklanki a ten chłopak przyszedł bodajże i zaczęli się kłócić
Napewno w teledysku jest męzczyzna a ona sobie śpiewa i występuje tam słowo heppy end .Musze ją jeszcze raz zobaczyć to więcej szczegółów podam ale napewno trochę czasu już leci natych programach ,bo w odstepie czasowym ją widziałem i dzisiajna ru tv akurat ale na music box tez ja widziałem chyba nawet jakas scena w deszczu jest ale nie jestem pewny dzieki za pomoc.
Odpowiedzi
A kto to śpiewa? Chłopak czy dziewczyna? A skąd wiesz że to zespoł?
piosenka szybka czy wolna?
Maksim - tylko że to on rzuca telefonem :)
tu rzucają się wszystkim ;)
coś mi się skojarzyło ale pewna nie jestem bo w tym klipie to dziewczyna wszystko rozwala. Zobacz zespół Nerwy z piosenką pt "Ja i Ty"
bo mnie się właśnie skojarzyło "Satri jewo iz memory"