Cześć ja dalej do tego heppy endu piosenka jest po rosyjsku cala i jest w miare szybka i śpiewa to kobieta dziewczyna ze tak powiem jak zobacze ja może jescze raz to coś wiecej powiem bo z dwa razy ja widziałem na ru tv dzisiaj ja widziałem i mussic box tez z dwa razy teraz jak ją zobacze to podam wiecej szczegów mam nadzieje z góry dzięki za pomoc.
Napewno w teledysku jest męzczyzna a ona sobie śpiewa i występuje tam słowo heppy end .Musze ją jeszcze raz zobaczyć to więcej szczegółów podam ale napewno trochę czasu już leci natych programach ,bo w odstepie czasowym ją widziałem i dzisiajna ru tv akurat ale na music box tez ja widziałem chyba nawet jakas scena w deszczu jest ale nie jestem pewny dzieki za pomoc.
luka nie udało ci się może nagrać kawałka? albo sfotografować momentu w którym pokazywane jest na ekranie kto to śpiewa? mam jeszcze jeden pomysł :) Proszę zobacz to paulina Gagarina z piosenką pt "Spektakl akoncien" w tej nutce są słowa Happy end więc może trafiłam :)
nie pomyślałam o tej, a w refrenie rzeczywiście jest happy end i trochę już czasu leci. "Historia miłości" mi się tez podoba, ale jakoś bardziej "Ach, Ira" może dlatego, że szybsza. Ogólnie to wszystko zależy od nastroju.
Odpowiedzi
myślę, że to będzie ta
nic mi to nie mówi, powiesz coś więcej?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ECJ9vpeYv_Y#!
wg mnie to najładniejsza piosenka tego zespołu :) Posłuchaj może też ci się spodoba :)
"Historia miłości"
tłumaczenia tekstów piosenek tego zespołu znajdziesz na tekstowo.pl jeśli wkleisz z linku oryginalną nazwę tj Пара Нормальных :)
pierwsza nutka to cover piosenki zespołu Бумбокс
proszę zobacz :)
nie udało ci się może nagrać kawałka? albo sfotografować momentu w którym pokazywane jest na ekranie kto to śpiewa?
mam jeszcze jeden pomysł :)
Proszę zobacz to paulina Gagarina z piosenką pt "Spektakl akoncien" w tej nutce są słowa Happy end więc może trafiłam :)
"Historia miłości" mi się tez podoba, ale jakoś bardziej "Ach, Ira" może dlatego, że szybsza. Ogólnie to wszystko zależy od nastroju.