szukam piosenki w której na samym początku jest charakterystyczne "uuuuuu" chórku a później śpiewa gość pojawia się tekst "i dont understand" albo coś podobnego piosenka jest taka bardziej poważna...
Witam poszukuje teledysku mianowicie widziałam go na rebel Tv puszczali go kilka razy dziennie a teraz lipa nie ma go mianowicie jest dziewczyna zamknieta w pokoju chyba w psychiatryku blondynka z niej wychodzi druga dziewczyna do tego taka psychodeliczna muzyka była bym bardzo wdzięczna jesli ktoś by wiedział co to za piosenka
Piosenka ma chyba tytuł "One in a milion" , ale z tego co dotychczas zdążyłam poszukać to tylko takie typu pop, mi chodzi o taką bardziej rockową , byłabym bardzo wdzięczna za podpowiedź . Pozdrawiam !
cześć :) szukam utwory, który słyszałam w klubie. Niestety, jedyne co z niego zapamietałam to w refrenie coś w stylu "san apore corricio tai"? proszę Was o pomoc!
Witam! szukam piosenki gdzie na teledysku jest dziewczyna o długich rudych włosach- szybki kawałek w rokowych klimatach. Zapamietałam tylko refrem cos w stylu: no more lies, no more lies, no more lies ... Tak troche jakby krzyczała w tym kawałku. Z góry dziekuje ZA KAŻDĄ ODP. jesli choć ktoś coś podobnego kojarzy to prosze o odp :) Pozdrawiam:)
Słuchajcie szukam takiej piosenki jak goście obrabiają bank i mężczyzna z kobieta nagle uciekają a na koniec gościu gada przez telefon przez budke telefoniczną pomóżcie z gory dzieki
hej, szukam piosenki, na którą natrafiłam na Vivie. Nowy boysband, teledysk, w którym każdy członek zespołu nakrywa swoją dziewczynę w mieszkaniu z innym. Tyle pamiętam, może ktoś kojarzy ?:D
Szukam piosenki której słowa brzmią: Zostawiłaś mnie, ja nie czaje Cię. Wszystkie piękne chwile zostawiłem w tyle. Nie pamiętać Ciebie chce. Odejdź, wynoś się.
Odpowiedzi
co to za piosenka? (remix)
Może Guns N' Roses - One In A Million ? (ale to chyba niemożliwe żebyś tego nie znalazła)
szukam utwory, który słyszałam w klubie. Niestety, jedyne co z niego zapamietałam to w refrenie coś w stylu "san apore corricio tai"? proszę Was o pomoc!