Fajnie, że się spodobały nutki;) Ewoczek, ciężko stwierdzić, które wykonanie piosenki "Ana nie twaja" lepsze, ale chyba ociupinkę bardziej to drugie mi się podoba;) Ja jeszcze dorzucę najnowszą piosenkę Matta. Też mi wpadła w ucho;D
zuzi, kawałek Tal dodałam wcześniej, tylko nie wiem czy tylko mi nie wyświetlają się okienka z yt z mojego francuskiego wątku na 15. stronie Dulce, też miałam dodać Inevitable :D
Przypomniałam sobie ostatnio o jednej piosence po chińsku.
Giulietta, nie wiedziałam, że już ją dodałaś. Mi też się nie wyświetlają prawidłowo te linki, tylko tak jak Mona mówi. Ech, a specjalnie cały wątek przejrzałam, żeby niczego nie powtórzyć.
Ewa znalazłam według tytułu tego kawałka która zaraz na początku klipu się wyświetla że to fiński raper Cheek tytuł tego kawałka to Jippikayjei I piosenka najprędzej jest w języku fińskim :)
Szczerze to tak właśnie myślałam ale obstawiałam także estoński. Nawet poszukiwania robiłam przesłuchując tę nutkę eurowizyjną ale mi coś nie pasowało :) Dzięki.
Dołączę utwory które ostatnio wyjątkowo często słucham , znalazłam także piękne wykonanie południowokoreańskiego kompozytora i pianisty - Yirumy , sporo czasu szukałam tą nutę ( niestety bez słów ) , ale przy takiej muzyce słowa są zbędne .
Odpowiedzi
Zespół "Chealse" z piosenką pt "Ana nie twaja"
Oba wykonania są bardzo dobre, ale ... no właśnie, które lepsze?
Ewoczek, ciężko stwierdzić, które wykonanie piosenki "Ana nie twaja" lepsze, ale chyba ociupinkę bardziej to drugie mi się podoba;)
Ja jeszcze dorzucę najnowszą piosenkę Matta. Też mi wpadła w ucho;D
Zuzzi Mat ... całkiem niezły ten kawałek
Super jest ten kawałek. Choć ten pierwszy podobał mi się bardziej :)
Ale oba już lubię :)
Dulce, też miałam dodać Inevitable :D
Przypomniałam sobie ostatnio o jednej piosence po chińsku.
Nie pamiętam czy ktoś to dodawał wcześniej.
wiesz może cóż to za język?
I piosenka najprędzej jest w języku fińskim :)
Dzięki.
Jocker i Presnakov - "Na zawsze"