Tak jak w tytule. To jedyny fragment piosenki jaki znam. Śpiewa to kobieta, dość spokojnie, a w tle słychać chyba jakiegoś gościa. Podchodzi mi to pod pop. Błagam pomóżcie, szukam tej piosenki ponad miesiąc i nie mogę znaleźć :/ A na dodatek dodam, że dość często można ją usłyszeć.
To też nie to... W piosence, której szukam bodajże ta kobieta chyba ciągle śpiewa to samo. I zaczyna się piosenka i od 1 sekundy jest: da.. da ra.. da ra ra ra ra ra ra ra ra ra ra da ra da ra ra.... To jest dość spokojny głos i to nie jest jakaś muzyka klubowa. Pomóżcie!
To też niestety nie to :( Dla ułatwienia dodaje plik, gdzie gwiżdżąc zanuciłem kawałek tej piosenki. I miejscu mojego gwizdania jest właśnie: da da ra da ra ra ra ra ra ra ra ra da ra... I pamiętajcie, że to się zaczyna od 1 sekundy te słowa. Wiem, że to jest już śmieszne, ale szukam już tej piosenki kilka miesięcy i nie mogę znaleźć, a nie jest jakaś strasznie wyszukana ;/ Proszę pomóżcie!
Nie.... Przecież w załączniku zanuciłem kawałek tej piosenki, a to co Wy napisaliście to w ogóle do tego nie pasuje... Cóż, widzę, że chyba nikt mi tu nie pomoże... a szkoda. Pobierzcie sobie ten plik i tam zanuciłem tą piosenkę, myślałem, że jak to zrobię to już na pewno się uda to znaleźć. I widzę, że niektórzy mnie nie rozumieją: Merku, przecież pisałem, że od 1 SEKUNDY leci: da da ra........
Odpowiedzi
To jest dość spokojny głos i to nie jest jakaś muzyka klubowa.
Pomóżcie!
Czy to ta ? :D
http://www9.zippyshare.com/view.jsp?locale=pl&key=6756459
Pobierzcie sobie ten plik i tam zanuciłem tą piosenkę, myślałem, że jak to zrobię to już na pewno się uda to znaleźć.
I widzę, że niektórzy mnie nie rozumieją: Merku, przecież pisałem, że od 1 SEKUNDY leci: da da ra........