Metal, dzwony, dziecięcy chór. Lata bodajże 80.
Witam, poszukuje metalowej piosenki, która zaczynała się od dźwięków wydawanych przez dzwon/y i spadający na ziemie deszcz.. Ta piosenka kojarzy Mi się z latarnią morską ale nie pamiętam dlaczego... Mężczyzna, który śpiewał w tym utworze śpiewał takim przeraźliwym głosem.. Ogólnie szukam zespołu który nagrał ten utwór.. Muzyka tego zespołu jest mroczna i o ile dobrze pamiętam podobna do muzyki z Mortal Kombat - ma taki gitarowy styl.. Pamiętam właśnie tą wspaniałą grę na gitarze elektrycznej.. Ten zespół miał utwór, w którym śpiewały w chórze dzieci takim jakby diabelskim głosem. Niestety, więcej na temat tej/go piosenki/zespołu nie mogę już napisać ponieważ gdybym wiedział więcej na ten temat to nie pytałbym Was o tytuł piosenki, którą to poszukuję już od ponad 4 lat.. :(
Pozdrawiam wszystkich którzy zainteresują się wyzwaniem: jakie Wam daje w postaci znalezienia czegoś o czym raczej nic nie wiecie; i udzieleniem Mi pomocy, dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich którzy zainteresują się wyzwaniem: jakie Wam daje w postaci znalezienia czegoś o czym raczej nic nie wiecie; i udzieleniem Mi pomocy, dziękuję.
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Strasznie mi zależy na tym zespole... BŁAGAM POMÓŻCIE MI!!! Ktoś przecież musi znać tą kapele muzyczną, którą tak zaciekle poszukuje, ale której nie mogę znaleźć... -_-" Dodam jeszcze, że powstała ona w latach 80.. płyta, której szukam prawdopodobnie jest z roku 1989 ale nie jestem tego całkowicie pewien...........
Oj, nie przesadzajmy, nazywając każdy niemiecki zespół nazistowskim. Stereotypy niestety wciąż chodzą po świecie i dotyczą także Polaków.
Może jednak ich tam nie było?
może to? są dzwony, są dzieci, mroczny klimat :)
To jak szukać igły w stogu siana, ale dzisiaj kolejna partia do przejrzenia :)