Mona bardzo słaba jakość nagrania jest a i jeszcze te basy dają mi po uszach do wiwatu na szczęście udało mi się wyłapać kilka wersów ale znaleźć i tak tej piosenki nie mogę. Poszukam jeszcze :)
hej mam ogromną prośbę kiedyś słuchałem taką piosenkę i tam w refrenie leciało ,,sevodnia my s toboi kaifuim,, takie trochę smieszne to jest :) byłbym bardzo wdzieszny jeśli bycie zdołali to znalesc z góry dzieki : )
Myślę że kluczowe jest pierwsze słowo refrenu. Nie potrafię go usłyszeć poprawnie. reszta brzmi mniej więcej tak и снова боль в небесах, в небесах Моя жизнь как игра Больша любовь моя Tы не герой
Ewa wrzucałam kawałki tekstu wyłapanego przez Ciebie w różnych kombinacjach. Za którymś razem znalazłam tekst piosenki który w tym jednym miejscu baaardzo pasuje ale na 100 % nie jestem pewna [link:megalyrics.ru] Zwróć uwagę na 4 wers Postaram się znaleźć klip
No i widzisz my we dwie to duet jak się patrzy :D Znalazłam ta piosenkę dzięki Twojemu tekstowi i kombinacji. Klipu nie ma ale jest kilka stron z mp3. Wspólnymi siłami dałyśmy radę :D Dj Jump vs. Helga po vetru parusa
Odpowiedzi
bardzo słaba jakość nagrania jest a i jeszcze te basy dają mi po uszach do wiwatu na szczęście udało mi się wyłapać kilka wersów ale znaleźć i tak tej piosenki nie mogę.
Poszukam jeszcze :)
mam ogromną prośbę kiedyś słuchałem taką piosenkę i tam w refrenie leciało ,,sevodnia my s toboi kaifuim,, takie trochę smieszne to jest :)
byłbym bardzo wdzieszny jeśli bycie zdołali to znalesc
z góry dzieki : )
za nic nie mogę znaleźć tej nutki!
reszta brzmi mniej więcej tak
и снова боль
в небесах, в небесах
Моя жизнь как игра
Больша любовь моя
Tы не герой
Może tobie się uda znaleźć ... jesteś lepsza w te klocki :)
W każdym razie ja pewnie bym tyle nie wyłapała co ty :)
Wielkie dzieki
o to mi własnie chodziło : )
Za którymś razem znalazłam tekst piosenki który w tym jednym miejscu baaardzo pasuje ale na 100 % nie jestem pewna
[link:megalyrics.ru]
Zwróć uwagę na 4 wers
Postaram się znaleźć klip
Dj Jump vs. Helga - По ветру паруса
To czego szuka ten ktoś musi być jakimś remixem.
Może to być właśnie ten DJ Jump
Znalazłam ta piosenkę dzięki Twojemu tekstowi i kombinacji.
Klipu nie ma ale jest kilka stron z mp3.
Wspólnymi siłami dałyśmy radę :D
Dj Jump vs. Helga po vetru parusa