Przesluchalem dosc sporo coverow tego utworu w zenskim wykonaniu (samych wstepow, sugerujac sie tym fletem) i poki co nic nie odpowiada Twojemu opisowi. Mimo to gdzies to byc musi skoro uslyszales to na antenie CCM (tym bardziej, ze nan przewaznie mozna uslyszec dosc stare hity).
Dokładnie ja też przeszukalem i przesłuchałem wiele utworów ,nawet pisałem maila do radia ale chyba nie mogą podać albo nie chcą podziękowali tylko za treść maila.Dzięki za szczere chęci w poszukiwaniu.POZDRAWIAM.
Jedyny jaki znalazłam z czymś co może być fletem lub nawet i nie jest ten kawałek Szukałam po wikipedii nie wszystkie jednak covery mogłam znaleźć na YT Ten ma coś na wzór fletu na początku
Dzień dobry :) dziś w radiu ccm koło godziny 15 leciała pisenka była to pisenka zagraniczn polska , w piosence były takie słowa " Kocham Cię całym sercem" czy cś w tym stylu bardzo proszę o podanie mi tytułu tej piosenki :) Z góry bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)
Dzisiaj leciała rano koło 9:15 lub trochę później piosenka... Mi się wydawała Żydowska albo Ukraińska lub coś w tym stylu i tam był refren i brzmiał on tak: ,,Dafni, dafni, dafni" i nie wiem jak ona się nazywa z góry dzięki za pomoc :* Dodam jeszcze, że była ona taka szybka... Podoba mi się ona, ale nie umie jej znaleźć
Odpowiedzi
Wlasnie o ta piosenke mi chodzilo :) bardzo bardzo dziekuje,jestes Kochany :*:*:*
Mariah Carey - I Want To Know What Love Is
pzdr
Szukałam po wikipedii nie wszystkie jednak covery mogłam znaleźć na YT
Ten ma coś na wzór fletu na początku
Z góry bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)
,,Dafni, dafni, dafni" i nie wiem jak ona się nazywa z góry dzięki za pomoc :*
Dodam jeszcze, że była ona taka szybka... Podoba mi się ona, ale nie umie jej znaleźć
Piosenka jest chyba po hiszpańsku . Jak by ktoś znal prosił bym o maila
[email protected]
Pozdrawiam