oby cos w stylu ,,Belive,, lub ,,mestatili,,zeby było takie zywe a po 2 dla niego piosenki piszą wiele innych piosenkarzy np I.Krutuj, M,Mikalajew itp ona sam raczej nie pisze on az tak duzego talentu nie ma ale bardzo go wyreklamowali i jest taki słyny
Wof podczas tego programu "Fabryka Gwiazd. Powrót" o którym ci dzisiaj pisałam Vlad i Dima zaśpiewali razem. Uważam że razem brzmią lepiej niż gdy Dima śpiewał to sam.
Zgadzam się. Ale potrafi zaczarować publiczność a w tym konkursie o to własnie chodzi. Poza tym Dima potrafi rozmawiać z publiką. Zobacz jak śpiewał w Polsce1 Co robił z Polakami którym "wszystko lata".
oj tam np jak Pugaczowa była 2 lata temu w Warszawie to ją z sali koncertowej nie chcieli wypościć..błagali ją a Dimke nauczyli ruchów na scenie itp ogladałem 2h program o nim z 1miesionc temu bo miał 30lat i tak ogólnie nie jest taki super
Zgadzam się! Najgorsze że Vlad jest znamy tylko jako Bis. Wszyscy kojarzą go tylko z Katią i z Karablikami :( Nikt nie zna go jako solnego artysty bo nie zrobił żadnego klipu! Wolał koncertować i pisać piosenki.
Odpowiedzi
a po 2 dla niego piosenki piszą wiele innych piosenkarzy np I.Krutuj, M,Mikalajew itp
ona sam raczej nie pisze on az tak duzego talentu nie ma ale bardzo go wyreklamowali i jest taki słyny
Mi najbardziej się podoba ten
podczas tego programu "Fabryka Gwiazd. Powrót" o którym ci dzisiaj pisałam Vlad i Dima zaśpiewali razem. Uważam że razem brzmią lepiej niż gdy Dima śpiewał to sam.
no fajny a mi ten :D
on w teledyskach ma dobry głos ale nie az tak
Ale Vlad robi to też nieźle a taki kontakt z publicznością to bardzo ważna sprawa
Nikt nie zna go jako solnego artysty bo nie zrobił żadnego klipu! Wolał koncertować i pisać piosenki.
ee ten wof to juz nie istnieje konto bo zrbobiłem nowe bo mi sie nazwa nie podobała: )
Najczęściej kojarzony jest z Bis