Byłabym zachwycona gdyby mu się udało tak jak kiedyś udało się zabłyszczeć Dimie Bilanowi. Choć ja naprawdę wolę piosenkę "Never let you go" niż "Believe". Kirkorov już był na Eurowizji. Teraz zasadą Eurowizyjną jest poznawanie nowych artystów. Eurowizja ma promować nowe talenty. Dbać abyśmy ciągle poznawali innych młodych wykonawców
tak sobie was czytam i czytam i jestem w szoku,że tak sobie swobodnie gadacie o tych menadżerach, zmianach i tak dużo wiecie na temat rosyjskich gwiazd i programów, ja zawsze przełączam jak są te nowinki ale chyba zacznę słuchać ;) bo coś odstaje ;P
Moniska87 nie wiem jak ty ale lubię posłuchać o tym co dana gwiazda planuje zrobić albo zrobiła. To może i ploteczki tylko ale ja słucham. Czasem słucham tylko tego :)
ja właśnie jakoś nie słucham co tam mówią, tylko przełączam, żeby mi śpiewało. Specjalnie nie interesują mnie plotki ale może dlatego że mało znam tych gwiazd. I nawet w sumie o naszych polskich też nie słucham za dużo.
Odpowiedzi
Choć ja naprawdę wolę piosenkę "Never let you go" niż "Believe".
Kirkorov już był na Eurowizji. Teraz zasadą Eurowizyjną jest poznawanie nowych artystów. Eurowizja ma promować nowe talenty. Dbać abyśmy ciągle poznawali innych młodych wykonawców
witamy cię serdecznie!
nie wiem jak ty ale lubię posłuchać o tym co dana gwiazda planuje zrobić albo zrobiła. To może i ploteczki tylko ale ja słucham. Czasem słucham tylko tego :)
Szlifuję
Okaże się niedługo