hey, ja poszukuje piosenki z której jedyne co wyłapałam to taki a'la refren "... say (said) i'm sorry" i kojarzy mi się że to może być z jakiego soundtracku need for speed albo tokio drift
Witam, mam wielki problem poszukuje piosenki, ktora mialem na studniowce. Niestety udalo mi sie zapamietac tylko poczatek. Jest to piosenka zagraniczna ale jej poczatek strasznie przypominal polskie wyrazy cos w stylu "moj piekny dom". Nie jest to szybka piosenka ani znowu wolna, taka stonowana, pomiedzy tym a tym. Bylbym wdzieczny gdybyscie mi pomogli.
Witam ;) szukam piosenki, słyszałam ją na imprezie. Jest to piosenka z lat 80'/90' chyba. Słowa mniej więcej brzmiały tak " bayern siren". Spiewa mężczyzna. Piosenka "bardzo skoczna". Ludzie szaleli na parkiecie:) Liczę na Waszą pomoc :D
siemka:) szukam "bardzo" starej piosenki, może to były lata 80? albo 90? często leciała w "muzycznych listach" w tv daaawno temu :) teledysk o ile pamiętam to kobieta o rudych włosach, siedząca na łóżku w panterkowym ubraniu... :P śpiewa o Californi.. i tak też leci w refrenie.. może ktoś coś wie ?? :)
!!!!!!! nie moge w to uwierzyć... dziękuję za pomoc :):) właśnie o to mi chodziło..... hahaha a z tą panterką widzę coś mi się pomyliło :P ale.. nie widziałam tego teledysku ponad 9 lat :)
Hey tam. Szukam, nie tyle samej piosenki, co jej odpowiedniej wersji w odpowiedniej jakości (najlepszej i do nabycia)- chodzi mi o: Paul McCartney - "Once Upon a Long Ago (Extended Version)" - szkopuł w tym, że chodzi mi o wersję "6-minutową" zwaną "Extended Version" (z "pełną orkiestracją na finał" czyli normalnie najpełniejszą, to się powinno nazywać - a nie jakąś "skróconą do teledysku") jedynie, i nie o żadna inną - nawet "long", czy jak oni tam to jeszcze nazwą opcjonalnie... Czy ktoś wie, czy gdzieś normalnie ("legalnie" na nośniku optycznym) można nabyć taką wersję w jakości CD (a nie żadne MP3 - NO chyba, że w jakości 300 kb/s), czy isntnieje tylko w formie winylu na singlach a na CD tylko "zwykłą przycięta wersja 4 min"... No więc reasumując - szukam Paul'a McCartney'a - "Once Upon a Long Ago (Extended Vesion)" w jakości CD - tzn. najlepszej możliwej (bo wiem tylko o winylu z taką wersją), lub jeśli nie ma to "Pożądnej" (powiedzmy co najmniej 300 kb/s) - Nie wiem czy to w ogóle zostało zremasterowane, czy cokolwiek, w takiej wersji jak chcę i czy można to jakoś nabyć/zdobyć (czyli: nie ukraść), cha cha-ach...
Odpowiedzi
szukam piosenki, słyszałam ją na imprezie. Jest to piosenka z lat 80'/90' chyba. Słowa mniej więcej brzmiały tak " bayern siren". Spiewa mężczyzna. Piosenka "bardzo skoczna". Ludzie szaleli na parkiecie:) Liczę na Waszą pomoc :D
może chodzi o Village People - YMCA?
szukam "bardzo" starej piosenki, może to były lata 80? albo 90? często leciała w "muzycznych listach" w tv daaawno temu :)
teledysk o ile pamiętam to kobieta o rudych włosach, siedząca na łóżku w panterkowym ubraniu... :P śpiewa o Californi.. i tak też leci w refrenie.. może ktoś coś wie ?? :)
Ludzie, zakładajcie osobne wątki!
ta, o którą mi chodzi jest z 198.... albo 199... coś :) stara stara :)
pzdr
łoołoo
spiewa chłopak .
prosze o pomoc.
dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam :)