Nutka nr 2 zaczynająca się od La lalala Nie jestem pewna jednego słowa (горя) reszta jest dokładnie taka: Ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла, горя не знаешь ты наплеваешь
ты красива и мила только сама до утра ничего поделать ты не можешь
PS mam nadzieję że znajdziesz :) Daj znać jeśli coś ci się udało z tym zrobić. Pozdrownienia
Oficjalnie się poddałem, tydzień szukałem tego utworu i nic, oczywiście piszę o 'paroz porwany paroz' :D ewoczek94, może kojarzy ci się to z jakimiś słowami?
Znalazłem utwór nr. 1 a jego nazwa to: Нормальная Баба Республика Шкид Natomiast z drugim jest problem, bo nie mogę nic wyszukać, mogłabyś mi dorzucić więcej tekstu? :>
homer szkoda że nie masz kawałka melodii tak jak Black Cherry bo napisałabym ci go po rosyjsku i wierzę, że wtedy odnalazłbyś go sobie. Ja niestety nie kojarzę tego utworu. Ale zapraszam cię tutaj do nas może kiedyś wpadnie ci w ucho coś słowiańskiego to chętnie tego posłucham :) pozdr
Black Cherry, przesłuchałam ten plik (no może nie cały dokładnie) w 2.36 powtarzają większy fragment piosenki pt "Normalnaja baba" Chcesz się pośmiać ... to polecam zobaczyć fragment od 1.42 min piosenka (chyba) Pacanciki :) Tyle wypikań to ja nie słyszałam nawet w naszym Hip-hopie :)
Pomocy! szukam takiego teledysku gdzie chłopaki rzucaja w dziewczyny krzesami itp . na koncu teledysku jest jak chłopak sie z dziewczyna całuje i pozniej walną ją z bani . Przosze o odp jak ktoś moze wiedzieć jak ten teledysk sie nazywa prosze o tytuł..:)
Odpowiedzi
bardzo proszę o pomoc !
ale znam trochę rosyjski więc ci napiszę co słyszę może po słowach sobie znajdziesz,ok?
Я просто нормальная баба
Но очень нормальная баба
Я слишком нормальная баба
У Меня вот такая краса
Nie jestem pewna jednego słowa (горя) reszta jest dokładnie taka:
Ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла,
горя не знаешь
ты наплеваешь
ты красива и мила
только сама до утра
ничего поделать ты не можешь
PS mam nadzieję że znajdziesz :)
Daj znać jeśli coś ci się udało z tym zrobić.
Pozdrownienia
ewoczek94, może kojarzy ci się to z jakimiś słowami?
Natomiast z drugim jest problem, bo nie mogę nic wyszukać, mogłabyś mi dorzucić więcej tekstu? :>
Respublika! No tak. Sorki, dopiero teraz skojarzyłam :)
Oczywiście, że ci napiszę więcej tekstu ale jutro, ok?
szkoda że nie masz kawałka melodii tak jak Black Cherry bo napisałabym ci go po rosyjsku i wierzę, że wtedy odnalazłbyś go sobie.
Ja niestety nie kojarzę tego utworu.
Ale zapraszam cię tutaj do nas może kiedyś wpadnie ci w ucho coś słowiańskiego to chętnie tego posłucham :)
pozdr
przesłuchałam ten plik (no może nie cały dokładnie) w 2.36 powtarzają większy fragment piosenki pt "Normalnaja baba"
Chcesz się pośmiać ... to polecam zobaczyć fragment od 1.42 min piosenka (chyba) Pacanciki :) Tyle wypikań to ja nie słyszałam nawet w naszym Hip-hopie :)
na koncu teledysku jest jak chłopak sie z dziewczyna całuje i pozniej walną ją z bani .
Przosze o odp jak ktoś moze wiedzieć jak ten teledysk sie nazywa prosze o tytuł..:)