Witam. Proszę o pomoc w odnalezieniu piosenki. Pochodzę z okolic Zielonej Góry. Dokładnie z Świebodzina. W pracy usłyszałem świetną piosenkę, lecz nie zapamiętałem żadnego słowa, fragmentu.. Trochę odpłynąłem : ) Piosenkę słyszałem 19.08.2011r o godzinie ok. 11:52
Witam szukam piosenki która leciała dzisiaj o 9:05, niestety nie moge znaleść na www.odsluchane.eu ani innej stronie ;/ Jak by ktoś znał to niech poda proszę ;)
Witam i proszę o pomoc w znalezieniu piosenki która leciałą dziś w Chilli ZET około 13 lub 14, kobieta tam śpiewała You are here in my dream(s), dużo razy pojawiało się "You can", You can live/leave my tears, You can live/leave my soul
Witam, szukam piosenki z Chilli Zet - polskiej, śpiewanej przez kobietę, w refrenie :"obrońca moich marzeń, strażnik moich snów". Prześladuje mnie w pracy. :>
Witam, czy ktoś z Was jest w stanie mi pomóc namierzyć utwór, w którym od czasu do czasu kobieta śpiewa po hiszpańsku(??), słyszalne instrumenty to gitara i coś dętego, dziś leciało to ok godziny 10 w Olsztyńskim chilli zet....
Proszę o pomoc w znalezieniu utworu, który jest puszczany na ChilliZet Pl, tytuł nosi nazwę Daydream, autorem jest Aga Zaryan. Tylko w internecie pod tym tytułem mogę znaleźć jedynie utwór jazzowy a w radio jest to minimal/drum&base, więc nie wiem czy jest to nieprawidłowa nazwa tego utworu czy ewentualnie tak trudno(przynajmniej dla mnie) jest go odnaleźć w Necie.
Odpowiedzi
Proszę o pomoc w odnalezieniu piosenki.
Pochodzę z okolic Zielonej Góry. Dokładnie z Świebodzina.
W pracy usłyszałem świetną piosenkę, lecz nie zapamiętałem żadnego słowa, fragmentu..
Trochę odpłynąłem : )
Piosenkę słyszałem 19.08.2011r o godzinie ok. 11:52
A pamiętasz może jakie to było radio.?!
Pozdrawiam.
szukam piosenki z Chilli Zet - polskiej, śpiewanej przez kobietę, w refrenie :"obrońca moich marzeń, strażnik moich snów". Prześladuje mnie w pracy. :>