Piosenkę, której szukam, z tego co pamiętam śpiewała ukrainka, rosjanka w ojczystym języku. W teledysku jechali autobusem, na jakąś zabawę w plenerze.Pamiętam też kury, czerwone korale. Piosenkarka była blondynką. niestety to tylko tyle, co pamietam, ponieważ z 10 lat temu widziałam ten teledysk. Często puszczali go w muzycznych listach na tv 4
Just_88 Niestety nie mam pojęcia o jakiej piosence mówisz ale jeśli uzbroisz się w cierpliwość może razem ją znajdziemy:) Po pierwsze polecam przejrzeć wszystkie 57 stron z tego wątku. Nie znajdziesz tutaj może swojej piosenki ale być może odnajdziesz dziewczynę która to śpiewała. Po drugie wkleję ci tutaj nutkę, która podchodzi mi pod to co powiedziałaś:)
Niestety to nie ta piosenka. Ta piosenkarka, która ja śpiewała była blondynką, chyba koło 30. Autobus był raczej bardziej bliższy naszym czasom. Pamiętam też wiklinowy kosz z jakimiś powidłami, dżemami, jajkami, kiełbasą? :P
czy ktoś zna piosenke wiem że chłopak jakiś śpiewał i jeszcze jeden raperował jeszte była w teledysku dziewczyna która stała na moście wiem że wykonawca miał długą nazwe
Wiesz co, nie wiem jakiej piosenki szukasz... A patrzyłeś czy już jej tutaj nie wklejono? Zobacz jest tutaj przecież 58 stron może na któreś jest:) A na razie wklejam taką, która podchodzi mi pod to co powiedziałeś:)
a ja szukam pewnej piosenki, która często leci na russian box music czy coś w tym stylu. Śpiewa ją facet o ciemnej karnacji, w teledysku chce strzelać do jakiejś kobiety ale się rozmyśla a na końcu kradną jakiś obraz. W refrenie jest coś w stylu "unimia, unimia"... ;)
Odpowiedzi
proszę:
W teledysku jechali autobusem, na jakąś zabawę w plenerze.Pamiętam też kury, czerwone korale. Piosenkarka była blondynką.
niestety to tylko tyle, co pamietam, ponieważ z 10 lat temu widziałam ten teledysk. Często puszczali go w muzycznych listach na tv 4
Niestety nie mam pojęcia o jakiej piosence mówisz ale jeśli uzbroisz się w cierpliwość może razem ją znajdziemy:)
Po pierwsze polecam przejrzeć wszystkie 57 stron z tego wątku. Nie znajdziesz tutaj może swojej piosenki ale być może odnajdziesz dziewczynę która to śpiewała.
Po drugie wkleję ci tutaj nutkę, która podchodzi mi pod to co powiedziałaś:)
To zespół Vintage z piosenką pt "Деревья"
A patrzyłeś czy już jej tutaj nie wklejono? Zobacz jest tutaj przecież 58 stron może na któreś jest:)
A na razie wklejam taką, która podchodzi mi pod to co powiedziałeś:)
piosenka jest tutaj:
http://rozpoznajemy.pl/muzyka-piosenka/31257/piosenka-rosyjska-z-ru.tv/p38