Siemanko :D Szukam pisoenki rosyjskiej która śpiewana jest przez faceta. Jest to piosenka bardzo wolna i najprawdopodobniej popularna aktualnie w Rosji gdyż jak byłam na wakacjach bardzo często była przez nich wybierana na dyskotece. Niestety nie wzięłam tytułu. W tekście gość śpiewa że bar5dzo kogoś kochała tak że cały świat mógł jej oddać. Proszę o pomoc mimo że to bardzo mało informacji :D :*
Powiem, że będzie ciężko. Nie masz teledysku, wiesz że śpiewa facet o miłości i piosenka jest wolna. Może jednak pamiętasz jakiekolwiek słowa np wies mir ciebie addam? Zanim coś odpowiesz przejrzyj dokładnie te 31 stron. Są tam piosenki o które ludzie pytali może któraś z nich jest tą o którą ci chodzi?
hejka:):) cały czas oglądam RMB i RuTV i cały czas lecą tam nowe piosenki:):) Naprawdę supr jest ta stacja:):) Już nawet jako radzę sobie z czytaniem cyrylicy:):) Dzięki tym stacjom umiem trochę czytać po rusku:):) Hehe jeszcze trochę a będę lepiej znała ruskich wokalistów niż polskich:):) Po prostu rosyjska muzyka mnie naprawdę wciąga:):)Pozdrawiam:):):face-monkey::face-monkey:
Witam. Szukam piosenkę, w której tekst leciał jakoś tak: dziewczonka po gorodu. W teledysku jakaś kobieta chodziła po ulicy, malarz sobie coś malował i grał zespół. Więcej szczegółó niestety nie pamiętam...
Mam pytanie do piosenki. Nie wiem jak to się czyta ale coś jak Hokowa czy coś takiego... Jest tam dziewczyna która tańczy i chłopak ona śpiewa na koniec wjeżdża do jego mieszkania samochodem i on rano się budzi i widzi na podłodze ślady opon coś takiego
Odpowiedzi
Zanim coś odpowiesz przejrzyj dokładnie te 31 stron. Są tam piosenki o które ludzie pytali może któraś z nich jest tą o którą ci chodzi?
http://rozpoznajemy.pl/muzyka-piosenka/37030/31/muzyka-z-russian-music-box/#Comment_189888
ciekawi mnie czy już sobie znalazłaś tą piosenkę?
Tak trzymaj:face-smile:
Powodzenia:face-devil-grin:
Wklejam Kastę
I tak jak ewoczek pisze podaj więcej szczegółów to ułatwi zadanie