ja szukam piosenki świątecznej którą ostatnio dosyć często słyszę w radiu ale jej wcześniej nie znałam, śpiewa kobieta, na końcu refrenu leci bodajże "to spend (...) christmas eve with you". na odsłuchane.eu nie ma tego w ogóle mimo że leciało w radiu więc może ktoś mi zdoła pomóc?
magdaaa Ale zbieg okoliczności miałam Ci to tutaj wrzucić tak jako strzał bo sama dziś zapisywałam w którym radiu i o której żeby znaleźć bo też mi się podoba Fajnie ze znalazłaś ;)
@wowek333 Rozumiem, że nie masz lepszej jakości nagrania. Ja niestety nic nie słyszę. Może komuś się jednak uda rozpoznać. Ja tym czasem wrzucam kolejną świąteczną do kolekcji.
Odpowiedzi
Mi się kojarzy ze świętami
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&v=yXQViqx6GMY
Ale zbieg okoliczności miałam Ci to tutaj wrzucić tak jako strzał bo sama dziś zapisywałam w którym radiu i o której żeby znaleźć bo też mi się podoba
Fajnie ze znalazłaś ;)
Rozumiem, że nie masz lepszej jakości nagrania. Ja niestety nic nie słyszę. Może komuś się jednak uda rozpoznać.
Ja tym czasem wrzucam kolejną świąteczną do kolekcji.
Nie wiem czy to ten wątek, ale myślę, że może chodzić, o piosenkę, którą wkleję. Pewności nie mam, bo prawie nic nie słyszę.
Na rockowo^^