Szukam nazwy Piosenki z Rebel Tv
Gość
Gość
dzisiaj ok 14 leciała piosenka która bardzo mi się spodobała. Po niej leciała Kumka Olik podobno nie ma już francji. Teledysk pokazywał mężczyzne śpiewającego i grającego pod oknem dziewczyny. Dziewczyna w pokoju miała słuchawki i nic nie słyszała. Z samochodu mężczyzny wyszedł ludzik ze sreberka który chciał spotkać dziewczyne ze sreberka która siedziała na parapecie w pokoju.Więcej niestety nie pamiętam mam nadzieje że ktoś mi pomoże znaleźć tą piosenke. Z góry wszystkim dziękuje
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Będę wdzięczna za pomoc :)))))))
Rowniesz poszukuje piosenki z rebel.tv
leciala ona 14 marca klo godziny 17 (przypuszczam ze byla to pirewsza piosenka z programu "no more plastic" leciala ona dokladnie przed Pearl Jam - Got Some byl bym wdzieczny za podanie tytulu
jedyna piosenka za slowem young jaka mi sie kojarzy, yo 3 doors down- when you're young. jest spokojna, moze jakims cudem to o nia Ci chodzi?
"zna ktos piosenke co spiewa baba z rodem z opery taria albo cos podobne " zapewne chodzi o Tarje Turunen. ale jaka piosenke to nie wiem.:face-smile:
W teledysku byla taka stara kobieta i mezczyzna, teledysk w szarych kolorach, po tej piosence leciala Adel-Rolling in the deep...moze ktos wie o ktora chodzi?