Witam wszystkich. Szukam nazwy tego utworu. Nie będzie to łatwe ponieważ utwór ma zaledwie kilka sekund. Nagrałem go we włoszech z radia Bruno jak by to komuś pomogło. Z góry dzięki. Pozdrawiam :)
Witam mam problem poszukuje utworu , który jest na tej stronie [link:f1club.com.pl] Chodzi mi o utwór numer 2 który wybieramy z odtwarzacza po lewej stronie...
Witam! Szukam piosenki, a właściwie tytułu. Śpiewała ją Yvonne Catterfeld, kiedyś jej słychałam na niemieckiej Vivie mniej więcej w tym samym czasie gdy poplularne było Groove Gaverage-Poison, Limp Bizkit-Behind blue eyes. Teledysk pamiętam jak przez mgłę, był chyba jakiś pies, możliwe, że była to zima. Taka wolna piosenka. Może komuś coś zaświta bo ja nie mogę sobie przypomnieć. Oglądałam jej teledyski na You Tubie ale tego nie widziałam, w ogóle mało jest tam jej oficjalnych teledysków. Z góry dziękuję za pomoc.
witam . chcialem sie dowiedziec jaki jest oryginal tej piosenki ? chodzi mi konkretnie o charakterystyczne wejscia drugiego glosu. z gory dzieki za pomoc
Witam szukam piosenki a właściwie teledysku leci on często na eska tv jest jakas laska która przemienia sie w kulturyste w tle pamiętam też jakieś motory, dość nowy
Odpowiedzi
pzdr
Piosenka zaczyna się od 3:20
Bardzo proszę o odpowiedź.
Z góry dziękuje
Pozdrawiam.
*Anonimie, jeżeli chodzi o utwór który nagrałeś w radiu Bruno, to nosi on nazwę...
--> Angie Be - Soundwaves
-->
Pozdrawiam.
witam . chcialem sie dowiedziec jaki jest oryginal tej piosenki ? chodzi mi konkretnie o charakterystyczne wejscia drugiego glosu. z gory dzieki za pomoc
"Is (dad) in close, is (dad) in lane,is (dad) in close....ma favourite place..."
słów w nawiasach nie jestem pewien czy to te czy podobne
zna ktoś?