W najowszej reklamie Orange (sieci) jest taka piosenka..I o ile dobrze zrozumiałam zaczyna się: When I saw you first time no a po polsku dalej zrozumiałam że straciłam rozum i w ogóle.. Wie ktoś jak ona się nazywa? Tak mi się spodobała xD
W tej reklamie są pary które takim czymś się bawią. Nie pamiętam jak to się nazywa, ale jest dobre na klatkę piersiową i ramiona. I ta kulka się tak przesuwa. Zapomniałam jak to się nazywa. Ale popieram. Piosenka jest super i wpada w ucho:) Ale też nie wiem jak się nazywa.
ja własnie tez :D:D potem fragmenty to cos tam last time I'm gonna change... somehow... every time ..?.., every time smile - cos w tym guscie:) nie moge wlasnie nic znalezc co by dotyczylo tej piosenki\
Wiem o która reklamę chodzi, ale też nigdzie nie mogę jej znaleźć. Z najnowszych reklam Orange na YouTube widziałem tylko reklamę abonamentu, ale żadnych innych, aż dziwne, bo zawsze było ich pełno:(
Odpowiedzi
Ej znalazłam. Ale to jest tylko to 30 sekund z reklamy. I wydaje mi się że ta piosenka była na potrzeby reklamy.