Ostatnio słuchałem w trasie ładną piosenkę ze słowami: języków kilka obcych znam, a słów ze siedem Coś w tym stylu bardzie piosenka liryczna, nie znam też radia które grało tą nutkę POMOCY!
jak nazywa sie ten utwor : papapapa papa tyn tyn tara ta ta tata tyn tyn ta ta ta tata z jakiegos programu telewizyjnego to slyszalem kilkanascie lat temu prosze o odpowiedz
hejka szukam pewnej piosenki znam tylko fragment refrenu :"jak wyznać tobie mam swą miłość przecież robiłem to nie raz, wciąż kocham i jesteśmy razem minęło nam już tyle lat...." prosze pomózcie mi ja znalezc ;(
jak wyznać tobie mam swą miłość przecież robiłem to nie raz, wciąż kocham i jesteśmy razem minęło nam już tyle lat kochani pomozcie jaka to piosenka o takich slowach jest ??? :face-crying:
Poszukuję piosenki w refrenie której pojawiają się dwukrotnie powtórzone podobne(lub te same słowa) chyba Colour Colour w jeżeli ktoś pomoże postawię flaszkę wódki bo spać mi to nie daje. Kawałek jest starszy,spokojny w klimacie Reggae/Pop śpiewany przez faceta.
Odpowiedzi
Halina kunicka - Orkiestry Dęte :face-smile:
:face-crying:
Pozd.Viku:face-smile: