Ej ja szukam piosenki tylko kompletnie nie znam tytułu.Zapamiętałem takie słowa: Faces the faces (lub) playes the faces (albo) Playes the Playes.Jeśli ktoś kojaży jaką ktokolwiek piosenkę podobną do tych słów proszę o kontakt: E-mail: [email protected] GG: 7953679 Z góry OGROMNE dzięki.
A i jeszcze jedno teraz mam godzinę i datę. 05.08.2011 około godziny 11:50-11:52 leciała piosenka.Zapamiętałem tylko Hejnał hejnał!!! Ale to nie po polsku.Kontakt: GG:7953679 E-mail:[email protected] Z góry dzięki.:face-smile:
hej dzisiaj koło godziny 14 leciała piosenka śpiewa ja kobieta o takim śilnym głosie ni w refrenie ma chyba "secret life" ale nie umiem jej znaleść na wrzucie:/ Ta piosenka leci co dziennie moze ktos cos kojarzy?
hej szukam piosenki która leciała dzisiaj kolo godz 14 w refrenie jest chybs secret life albo simple life . Jest wykonywana przez kobiete o slinym glosie . i jeszcze szukam piosenki równiez wykonywana przez kobiete i jest tam w niej cos jak Charin i have got a message to Charlin
Czesc poszukuje piosenki ktora leciala dzis w radiu ccm o 9 ranno mniej wiecej szlo tak sabada karakakora karakaka dobra w tym nie jestem :P Bardzo prosze o pomoc.
Czesc poszukuje piosenki ktora leciala dzis w radiu ccm o 9 ranno mniej wiecej szlo tak sabada karakakora karakaka dobra w tym nie jestem :P Bardzo prosze o pomoc.
Odpowiedzi
E-mail: [email protected]
GG: 7953679
Z góry OGROMNE dzięki.
GG:7953679
E-mail:[email protected]
Z góry dzięki.:face-smile:
pzdr
moze to :
Saragossa Band - Zabadak
Może być link nawet do itunes store