Witam! Dopiero co zaczynam swoją przygodę z rockiem. Preferuję spokojne piosenki. Aktualnie numerem jeden jest u mnie piosenka The temper trap - "Down river". Bardzo podoba mi się również The Prodigy - Stand Up.
Zagraniczne: Razolight - America, Hinder - Better than me, The Cure - Lullaby, Within Temtation - Angels, Memories, Aerosmith - Dream on, Seether - Driven under, Nickelback - If everyone cared, How you remind me, Never gonna be alone, I'd come for you, Just to get high, Metallica - Nothing else matters - oczywiśćie klasyk sam w sobie ;p,:face-devil-grin: A teraz troszke żywsze: Anberlin - True faith Papa Roach - Forever Evanescence - Hello, My last breath, Apocalyptica & Adam Gontier - I don't care Polskie: :face-monkey: Carrion - Niepewny, Nie bez wiary, Perfect - Kołysanka dla nieznajomej Hey - Moja i twoja nadzieja Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty, Dżem - Kołysanka, Kasia Kowalska - Potrafisz ranić, Wszystko jest żartem, Dlaczego nie, To co dobre, IRA - NIe daj mi odejśc ;p
Tyle mi na myśl przychodzi, ale oczywiście tych piosenek jest o wiele więcje.. mam nadzieje, że jakoś pomogłam.. polecam:face-smile:
Odpowiedzi
Pozdr. Amazonka ;)
Dziękuję za odpowiedzi i proszę o następne propozycje ;)
Fever Ray - "Keep the Streets Empty For Me"
Wszystkie jej piosenki są utrzymane w takim klimacie.
Razolight - America,
Hinder - Better than me,
The Cure - Lullaby,
Within Temtation - Angels, Memories,
Aerosmith - Dream on,
Seether - Driven under,
Nickelback - If everyone cared, How you remind me, Never gonna be alone, I'd come for you, Just to get high,
Metallica - Nothing else matters - oczywiśćie klasyk sam w sobie ;p,:face-devil-grin:
A teraz troszke żywsze:
Anberlin - True faith
Papa Roach - Forever
Evanescence - Hello, My last breath,
Apocalyptica & Adam Gontier - I don't care
Polskie: :face-monkey:
Carrion - Niepewny, Nie bez wiary,
Perfect - Kołysanka dla nieznajomej
Hey - Moja i twoja nadzieja
Lady Pank - Zawsze tam gdzie ty,
Dżem - Kołysanka,
Kasia Kowalska - Potrafisz ranić, Wszystko jest żartem, Dlaczego nie, To co dobre,
IRA - NIe daj mi odejśc ;p
Tyle mi na myśl przychodzi, ale oczywiście tych piosenek jest o wiele więcje.. mam nadzieje, że jakoś pomogłam.. polecam:face-smile: