80.53.175.154 Hej, ostatnio w pubie leciał genialny kawałek, który strasznie mi się spodobał, niestety nie znam tytułu i nie mogę nigdzie go znaleźć.
Kawałek akustyczny, który rozpoczyna się solówką na harmonijce ustnej. Fraza, która najbardziej zapadła mi w pamięć i leciała w refrenie- "whatever i do i see"
Cześć, prosze o podanie mi tytułu albo przynajmniej wykonawcy muzki z początku tego filmiku (gdy ten koleś się wygłupia), bo te techno/elektronika ( nie znam się na tych gatunkach :P) mnie nie interesuje.
tak wogóle to jak ktoś ma mikrofon to polecam stronkę www.midomi.com wystarczy puścić kawałek i po chwili mamy juz tytuł. Jednak tej muzyki z początku midomi nie rozpoznaje, więc jeszcze raz proszę o tytuł :D Z góry THX
Witam szukam piosenki która zaczyna się tak: 'begee(begin) rappen to the game' poźniej jest turuu czy coś takiego fragment jest w tym odc. szymona w 14:47 [link:videobb.pl] Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję :)
Hej, szukam takiej soulowej piosenki, którą śpiewa kobieta, brzmi trochę jak Amy Winehouse ale nie jestem pewna. Nie pamiętam za dużo słów tej piosenki, ale w refrenie jest powtarzająceje się oh,oh,oh,oh,oh....a oprócz tego są jeszcze jakieś słowa. Wiem że to nie wiele, ale ktoś może akurat kojarzy :D Licze na pomoc
Szukam piosenki takiej coś electro techno gdzie babeczka z takim specyficznym głosem śpiewa coś w stylu "go 'łejs' the time haeven me baby for us" wie ktoś możżżż? ;););)
Odpowiedzi
Kawałek akustyczny, który rozpoczyna się solówką na harmonijce ustnej. Fraza, która najbardziej zapadła mi w pamięć i leciała w refrenie- "whatever i do i see"
Jeśli znacie ten kawałek to piszcie! ;)
Z góry THX
Jaki jest tytuł i wykonawca piosenki, której fragment tutaj zamieściłem ?
co to jest?!:face-crying:
2.
Rozpoznaje ktoś piosenkę na samym początku, w pierwszych sekundach filmiku?