Siemanko mam pytanie na planecie leci taka nuta jak by latynoska z Afryki zaczyna się tak jak by grą na cymbałkach a potem spiewają ziomy zdaje mi sieżę czarno skurzy prosze o tytuł tej muzy;___
elo! poszukuje jednej piosenki leci na planecie a właściwie na planeta trance sessions. głos kobiecy śpiewa słowa "... forever coś tam coś tam forever..." proszę o tytuł piosenki. Z góry dzięki :)
Hej słuchałem dzisiaj radia Planeta gdzie leciał utwór Rank 1 - Breathing (Airwave) i przypomniał mi się utwór który już lata temu słyszałem jednak nie potrafiłem go znaleźć, rzecz w tym że brzmi on bardzo podobnie do tego (głównie chodzi o rytmike jakby podkład muzyki) jednak tekst był troszkę inny i co najważniejsze w tle często pojawiały odgłosy delfinów (może orek nie mogłem konkretnie rozpoznać),może ktos kojarzy i potrafi podać tytuł tej piosenki?
czy ktos kojarzy taki mocno chilloutowy kawalek z planety (lecial ok. 7.20 rano)... nie wiem co to czy house czy trance, w kazdym badz razie kobiecy wokal, w tle regularne lajtowy rytm (bas) - nie pamietam niestety ani slow, ani nic... ;d jakies podpowiedzi?
Odpowiedzi
Hyba o to ci hodzi, niewiem zobacz. Fajne to jest
głos kobiecy śpiewa słowa "... forever coś tam coś tam forever..."
proszę o tytuł piosenki. Z góry dzięki :)
leci na planecie trance sessions
:face-smile: