Szukam piosenki z lat 90 w którym na wideoklipie byl kosmonauta który był na księżycu i widział tak jakby swoją rodzine , a pod koniec statek wraca na ziemię bez niego . Taka spokojna nuta....
Szukam piosenki z lat 90 w którym na wideoklipie byl kosmonauta który był na księżycu i widział tak jakby swoją rodzine , a pod koniec statek wraca na ziemię bez niego . Taka spokojna nuta....:face-sad:
Witajcie. ja tez szukam piosenkki. Jest to stara, zagraniczka piosenka. Spiwa ja wokalistka o slicznym głosie po angielsku. Znam tylko ostatnie słowa jednego z wersów "Take no more". Prosze o pomoc.
Hej :) zna ktoś może tytuł piosenki żydowskiej, śpiewanej przez młody słodki glos, w piosence jest charakterystyczne , laj laj laj laj, . Nutka wolna. Byłabym bardzo wdzięczna jakby ktoś udzielil pomocy
witam , jakieś 20 lat temu był taki remix , jakieś chyba angielskie teksty piosenek a w międzyczasie tekst :Warszawa , świecie słońce i pada deszcz, moze ktoś zna tytuł, pozdrawiam
witam szukam techniawki lata to 2003-2005 cos takiego i słowa lecą didili amazaza didili amazaza didili amazaza didili bum potem jest taka fajna przygrywka i muzyka dalej leci wpisuje na googlach ale nie moge znalesc jej nazwy pomocy!!
Witam. Szukam piosenki dla rodziców, w tekście jest coś typu"mamo moja mamo, swą miłość dałaś mi, na głowie biały welon..." i tak coś dalej, nie mogę tego nigdzie znaleźć:face-sad:
witam szukam techniawki lata to 2003-2005 cos takiego i słowa lecą didili amazaza didili amazaza didili amazaza didili bum potem jest taka fajna przygrywka i muzyka dalej leci wpisuje na googlach ale nie moge znalesc jej nazwy pomocy!!
Odpowiedzi
Natalia ^^
Zna ktoś tytuł, bardzo ładnie bym prosiła.. :)
szukam techniawki lata to 2003-2005 cos takiego i słowa lecą didili amazaza didili amazaza didili amazaza didili bum potem jest taka fajna przygrywka i muzyka dalej leci wpisuje na googlach ale nie moge znalesc jej nazwy pomocy!!
Afrojack feat Eva Simons - Take Over Control
Może to o to chodziło :D
szukam techniawki lata to 2003-2005 cos takiego i słowa lecą didili amazaza didili amazaza didili amazaza didili bum potem jest taka fajna przygrywka i muzyka dalej leci wpisuje na googlach ale nie moge znalesc jej nazwy pomocy!!