Hej, nie mogę znaleźć pisenki usłyszanej w rmf. A więc tak: 30 Lip 10(Pt) o godz. 11:11 leciała świetna piosenka ale nie mam pojęcia jaki ma tytuł i jak ją odszukać. :face-sad: Z góry dzięki za pomoc :face-smile:
Yo ziomy są fajne piosenki. Podam Wam ich tytuły Michael Jackson Smooth Criminal It's my life,bruno mars grenade, Eminem not Afraid,europe the final countdown,Denzel don pump it up,Perfect raz po raz,muse time is running one,shakira waka waka ,eastwest rockers dotknąć cię,oh africa,oceana cry cry,Macca squad zapi,(0)step up soundtrach-petey pablo show me the money,ne yo closer
Odpowiedzi
A więc tak: 30 Lip 10(Pt) o godz. 11:11 leciała świetna piosenka ale nie mam pojęcia jaki ma tytuł i jak ją odszukać. :face-sad:
Z góry dzięki za pomoc :face-smile:
Lena - Satellite
Dzisiaj na RMF około godziny 9:40 rano leciała piosenka.
- Po polsku
- refren śpiewała kobieta
- zwrotkę rapował mężczyzna
- piosenka była o miłości i o tym, że nie dano nam szansy, czy coś takiego.
Bardzo proszę o pomoc !!
It's my life,bruno mars grenade, Eminem not Afraid,europe the final countdown,Denzel don pump it up,Perfect raz po raz,muse time is running one,shakira waka waka ,eastwest rockers dotknąć cię,oh africa,oceana cry cry,Macca squad zapi,(0)step up soundtrach-petey pablo show me the money,ne yo closer
Yo bradrin ,jedna miłość