szukam piosenki .w tekscie było coś please stop ... rytm to coś w stylu heartbeat tylko wolne. śpiewał mężczyzna głos podobny do jamesa morrisona Teledysk w odcieniach bieli i szarości . tylko tyle widziałam. pomóżcie . proszę :( Leciała w sklepie house
Witam poszukuje utworu z serialu Tancerze ( Sezon 2 Odcinek 11). Podaje link : [link:seans-online.pl] od 09:54 :) Takie typowe Disco , pomóżcie :) Dzięki z góry :)
Mam pytanie jak sie nazywa piosenka która leciała na końcu 3 seri dokładnie 26 odcinek w tvp leciało to 08.02.2011 wtorek . to było takie techno jakby z góry dz
Mam pytanie jak sie nazywa piosenka która leciała na końcu 3 seri dokładnie 26 odcinek w tvp leciało to 08.02.2011 wtorek . to było takie techno jakby z góry dz
Wczoraj była powtórka tego serialu ( 29 odcinek ) i była fajna piosenka nawet. Polska . Tańczyli do niej chyba 4 osoby. i musieli powtarzać jeszcze raz ten układ tylko,że drugi raz nie pokazali całego . Zapomniałam całkowicie jakie tam słowa były. Może ktoś wie o co chodzi ? I jeszcze Piotrek ( Gabriel Piotrkowski) chyba był najważniejszą osobą w tym układzie.
Odpowiedzi
rytm to coś w stylu heartbeat tylko wolne.
śpiewał mężczyzna głos podobny do jamesa morrisona
Teledysk w odcieniach bieli i szarości . tylko tyle widziałam.
pomóżcie . proszę :(
Leciała w sklepie house
Zna ktoś tytuł piosenki, którą Jerzy z kapelą grał dla Ingi....? Heelp. :(
Jak nazywa się ta piosenka z 21 odc. (3 sezon) kiedy dziewczyna z numerem 06 tanczy na egzaminie ... plsss BARDZO POTRZEBUJE