Teledysk Z Lat 90tych Z Rycerzem Na Plaży Na Tvp Katowice
Poszukuję teledysku, który leciał w telewizji, bodajże na tvp katowice może w połowie lat 90- tych, w przerwach między programami. Cały w klimacie średniowiecza. Była tam jakaś dziewczyna na zamku i scena z rycerzem(albo rycerzami) jadącym po plaży z wielką chorągwią. Śpiewały dwie kobiety na tle wodospadu, brunetka i blondynka z długimi włosami w średniowiecznych strojach.
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Prosze o informacje jeśli ktos będzie wiedział co to na: [email protected]
Zirtael
Kołacze mi się obraz jadących po plaży rycerzy,ale nie mogę sobie przypomnieć jaki to był rodzaj muzyki. Jeśli pamiętacie, to napiszcie.
Zirtael
Ghost
Highland - Tu jest blondynka, zamek, plaża i rycerz, ale nie ma wodospadu i nie ma chorągwi. Szkoda, że nie pamiętacie chociaż kilku słów. Będzie mnie teraz męczyć ta piosenka. Jeżeli już wiecie co to było to napiszcie.
Bardzo proszę dla mnie też na maila:) [email protected]
Czuję się jakbym wykonała jakis bardzo długi i ważny quest. Dziękuję wszystkim którzy się przyczynili do odnalezienia moich rycerzy. Dokonało się!:D
Bardzo dziękuje za ten utwór.Sam go szukałem wiele lat. A o to i pełny teledysk
Dzięki za ten utwór, wiele lat go szukałem i czuje się jakbym wrócił do czasów dzieciństwa. Zawsze się zastanawiałem dlaczego tak uwielbiam średniowiecze, a wszystko zaczęło się od tego teledysku. Dzięki!!!