Sąsiad ostatnio puszcza jakieś utwory pop, w tym jeden, gdzie mogę wyróżnić wokal jakby męski albo boysbandu, puszczony przez jakiś vocoder, i śpiewa w kółko (albo sąsiad zapętla) "all night loong... all night! all night! all night looooong..."
Może nie męski, ciężko to określić, vocoder mocno "zagłuszający" tę informację no i betonowa ściana. Ogólnie albo sąsiad to jakoś w kółko puszcza albo piosenka jest mało ambitna bo jest często i gęsto all night loouoong, all night long. Jeśli to jakoś pomoże, "aaaall" i "niight" wydaje się być na jednej wysokości (może "niight" minimalnie niżej) a "long" wydaje się być nieco wyżej. :?
Może to jakiś remiks. W każdym razie nie pojawia się w nim sekwencja "all night, all night" w tym co 'zacytowałem' tak prędko jak w podanym przez Ciebie utworze, są dłuższe przerwy.
Nie wiem który to ;). Czy z boku, czy nade mną, czy pode mną, czy na ukos w górę, czy na ukos w dół... Teraz trafiłem na coś takiego: [link:amazon.co.uk] Pod koniec śpiewa w podobny sposób ten fragment, może to tego remiks jest.
Nie, to nie to... "All night long" jest modulowane już podobnie, ale nie ma tego fragmentu, który brzmiał - jak dobrze słyszałem "All night! All night! All night looong...".
Odpowiedzi
Ogólnie albo sąsiad to jakoś w kółko puszcza albo piosenka jest mało ambitna bo jest często i gęsto all night loouoong, all night long. Jeśli to jakoś pomoże, "aaaall" i "niight" wydaje się być na jednej wysokości (może "niight" minimalnie niżej) a "long" wydaje się być nieco wyżej. :?
Może to jakiś remiks. W każdym razie nie pojawia się w nim sekwencja "all night, all night" w tym co 'zacytowałem' tak prędko jak w podanym przez Ciebie utworze, są dłuższe przerwy.
Teraz trafiłem na coś takiego: [link:amazon.co.uk]
Pod koniec śpiewa w podobny sposób ten fragment, może to tego remiks jest.
"All night long" jest modulowane już podobnie, ale nie ma tego fragmentu, który brzmiał - jak dobrze słyszałem "All night! All night! All night looong...".
Podobnie to:
:face-devil-grin:
to drugie to jakiś remix...:face-plain: