Naprawde fajna piosenka ale w kiepskiej jakości. Próbowałem ją rozpoznać metodą na wpisywanie tekstu piosenki do wyszukiwarki, ale nie było nawet jednego zdania :face-sad: RATUNKU!!!
Rozumiem że brak odpowiedzi, nie jest ponieważ nikt nie zobaczył mojego wątku, tylko dlatego że piosenka jest trudna do rozpoznania? ........ prawda? :face-plain:
Siła twojej odpowiedzi powaliła mnie. Ciekawe czy wogóle sprawdziłeś jakiej piosenki szukam.
A tak wogóle, to jest cała Polska. Jak trzeba znaleźć piosenke nikt nawet sie nie zainteresuje. Napisałem przerywnik i negatywny komentarz, całe tłumy rejestrują się na stronę żeby mi odpowiedzieć. I jeszcze przewiduje przyszłość: następny komentarz będzie o tym że miałem już dawno mieć skasowane konto
eh, naprawdę nie wiem o co się unosisz, nie pomogłeś ani jednej osobie i jeszcze wpadasz tutaj klniesz i ciskasz się że ktoś nie zna odpowiedzi na Twoje pytanie Pomyśl sobie sam na chłodno : co rozpoznajemy straci że Cię tutaj nie będzie ? Czy byłeś pomocnym użytkownikiem żebyśmy odczuli Twoją stratę ? Szanuj ludzi a i Ciebie będą szanować :)
Odpowiedzi
:face-plain:
znalazłam tylko tyle, że już ktoś o nią pytał [link:answers.yahoo.com]
MOŻE PO PROSTU NIKT NIE WIE O JAKA PIOSENKĘ CI CHODZI!
A tak wogóle, to jest cała Polska. Jak trzeba znaleźć piosenke nikt nawet sie nie zainteresuje.
Napisałem przerywnik i negatywny komentarz, całe tłumy rejestrują się na stronę żeby mi odpowiedzieć.
I jeszcze przewiduje przyszłość: następny komentarz będzie o tym że miałem już dawno mieć skasowane konto
Pomyśl sobie sam na chłodno : co rozpoznajemy straci że Cię tutaj nie będzie ? Czy byłeś pomocnym użytkownikiem żebyśmy odczuli Twoją stratę ?
Szanuj ludzi a i Ciebie będą szanować :)
Miłego dnia więc życzę i jak najwięcej znalezionych piosenek!:face-smile: (Na poważnie!)
Żeganjcieee!:face-angel: