hej;) nie wiecie może czy w piosence nicki minaj-your love nie występuję w podkładzie cover innej piosenki? jeżeli jest to piosenka innego wykonawcy proszę o jej tytuł bo skądś znam te nuty;):face-monkey:
Witam , poszukuje utworów 2 nutek: jeden z nich to nutka w której kobieta śpiewa na tle podkładu z pisenki War - lowrider , utwór wesoły , dynamiczny , z tego co pamiętam to były w niej słowa I don't wanna
Druga to utworu klubowego , często tez leciał w radiu , pamiętam że kobieta śpiewała coś w stylu out of control ooo there she goes , właściwie to był refren.
` witam . chcialam sie dowiedziec jak sie nazywa piosenka ktorej refren brzmi tak : " pociąg po torach z lekka rusza już, a ona woła wróć do mnie wróć, a ja nie moge dla niej nic zrobić, nie moge"
Witam , poszukuje utworów 2 nutek: jeden z nich to nutka w której kobieta śpiewa na tle podkładu z pisenki War - lowrider , utwór wesoły , dynamiczny , z tego co pamiętam to były w niej słowa I don't wanna
Druga to utworu klubowego , często tez leciał w radiu , pamiętam że kobieta śpiewała coś w stylu out of control ooo there she goes , właściwie to był refren.
Odpowiedzi
jeden z nich to nutka w której kobieta śpiewa na tle podkładu z pisenki War - lowrider , utwór wesoły , dynamiczny , z tego co pamiętam to były w niej słowa I don't wanna
Prosze o pomoc , pozdrawiam
" pociąg po torach z lekka rusza już, a ona woła wróć do mnie wróć, a ja nie moge dla niej nic zrobić, nie moge"
a to co to jest? :face-crying:
spiewa to gościu dosc niskim glosem. to jest stary przeboj
prosze o pomoc!!!!
Może ktoś podpowie co to za piosenka od 0:40 do 1:10
Dzięki pozdro
jeden z nich to nutka w której kobieta śpiewa na tle podkładu z pisenki War - lowrider , utwór wesoły , dynamiczny , z tego co pamiętam to były w niej słowa I don't wanna
Prosze o pomoc , pozdrawiam